Klanten beoordelen ons met een
Brantjes Data-Vernietiging B.V. Rijnlanderweg 1427 2153 KE Nieuw-Vennep 023 - 532 1960

Wat doen met uw oude bedrijfskleding?

Is uw bedrijfskleding aan vervanging toe? Wat kunt u dan het beste doen met de oude kleding? Het meest duurzame is om de kleding te laten recyclen door de stof te vervezelen voor hergebruik. Het meest veilig is om dit te combineren met de vernietiging van de bedrijfskleding.

Uw bedrijfskleding kan verouderd zijn. Misschien heeft u wel een nieuw logo of andere bedrijfsuitstraling. Mogelijk voldoet de oude werkkleding niet meer aan gestelde eisen of u heeft een partij namaak bedrijfskleding van de markt af laten halen. Hoe dan ook, uw oude bedrijfskleding hoeft niet meer gebruikt te worden en kan weg. Maar hoe kunt u dit het beste, veiligste en duurzaamste doen?

Bekijk kleding vernietigen Bekijk tarieven

wat-doen-met-oude-bedrijfskleding-header
wat-doen-met-oude-bedrijfskleding-header

Waarom bedrijfskleding laten vernietigen?

Werk- of bedrijfskleding is vaak voorzien van een bedrijfslogo of andere herkenbare verwijzingen naar de uitstraling van uw bedrijf. Sommige uniformen zijn onmiskenbaar te koppelen aan een bepaalde organisatie, denk bijvoorbeeld aan overheidsuniformen of kleding van luchtvaartpersoneel.

Een veilige en duurzame optie is om de kleding te laten vernietigen volgens CA+ richtlijnen.

Om misbruik van uw officiële bedrijfskleding te voorkomen adviseren wij om de oude kleding niet in een algemene afvalcontainer of kledingcontainer voor kledingdonatie te werpen. De herkenbare kleding kan voor allerlei doeleinden gebruikt worden door derden, zonder dat u hier nog vat op heeft. Dit kan het imago van uw merk en bedrijf schaden.

Vernietigen en recyclen van kleding

vervezelde-kleding-shredder-recycling

Een CA+ gecertificeerd vernietigingsbedrijf is een betrouwbare partij om uw oude bedrijfskleding bij aan te bieden voor verwerking. Het bedrijf zal de kleding volgens een gesloten inzamel- en vernietigingsproces machinaal vernietigen met een industriële shredder. Alle kleding wordt door dit proces onherkenbaar vernietigd waardoor de integriteit uit de bedrijfskleding wordt gehaald.

De vervezelde bedrijfskleding is een ideale secundaire grondstof voor nieuwe producten. De geshredderde kleding wordt dus niet als restafval afgevoerd en verbrand. Het restmateriaal wordt geperst tot industriële balen en aangeboden aan gespecialiseerde bedrijven die uw geshredde bedrijfskleding inzetten als her te gebruiken grondstof.

kleding-vernietigen-en-recyclen

Bedrijfskleding vernietigen is dus veilig en ook duurzaam. U heeft de zekerheid dat de oude kleding niet in verkeerde handen terecht komt. En u draagt bij aan een duurzame verwerking van uw oude kleding.

Wat voor kleding kunt u laten vernietigen?

Het gaat om alle bedrijfskleding, werkkleding, uniformen of persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). Zoals werkjassen, werkbroeken, overalls, shirts, polo’s, overhemden, truien, schoenen, petten of hoofdbeschermers.

Kies voor CA+ zekerheid

oude-bedrijfskleding-vernietigen-en-recyclen

Als u uw kleding bij een CA+ gecertificeerde onderneming laat vernietigen dan bent u verzekerd van 100% vertrouwde kledingvernietiging. Na verwerking ontvangt u van het vernietigingsbedrijf een officieel vernietigingscertificaat. Dit certificaat dient als bewijs van vernietiging en kunt u overleggen bij een eventuele controle.

Neem contact op voor veilig en gecertificeerd vernietigen

Neem contact op met Brantjes voor de afvoer en vernietiging van vertrouwelijk materiaal.

tamara-dataloods-brantjes-datavernietiging

Onze diensten zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als particulieren. Heeft u advies nodig of wilt u meer weten over onze tarieven en werkwijze? Neem contact op met onze specialisten, wij helpen u graag verder.

Wilt u bedrijfskleding laten vernietigen?

Laat uw oude bedrijfskleding afvoeren en vernietigen door Brantjes. Wij helpen u hier graag bij, neem contact op via (023) – 532 1960 of vraag een vrijblijvende offerte aan.